Steak de vită cu salată (180g/90g) - 45
felii subţiri de vită maturată pe pat de rucola, salată iceberg, radicchio şi roşii cherry
Obrăjori de vită în sos de vin (150g/150g/50g) - 43
obrăjori de vită fierţi în vin cu cartofi ţărăneşti şi sos de vin
Mignon de porc (180g/90g) - 32
muşchi de porc prăjit în tigaie, acoperit cu sos de trufe şi garnitură de cartofi aurii cu rozmarin
Costiţe de porc „Che Guevara“(200g) - 29
cotiţe fragede de porc fierte în bere neagră, rom şi miere de albine
Ceafă de porc cu os, la grătar (250g) - 26
Piept de pui (180g/150g/15g) - 39
piept de pui gătit sous-vide, pireu de mazăre şi mini salată valeriană
Aripioare picante de pui (200g) - 19
File de şalău (200g) - 29
file de şalău rumenit la cuptor cu mirodenii, masline şi roşii cherry
Burger de vită (320g/100g) - 34
carne de vită, brânză cheddar, pancetta, salată verde, ceapă caramelizată,
castraveţi muraţi, roşii, sos barbeque, cartofi aurii
Steak de somon (200g/100g/15g) - 45
file de somon crocant cu sparanghel tras la tigaie, în unt şi mini salată de valeriană
Costiţe picante (250g/150g/50g) - 36
cotiţe de porc la cuptor cu cartofi aurii şi sos picant